Deze bedrijven hebben CODEC gekozen als hun technologie partner in verschillende innovatieve draadloze produkt ontwikkelingen
Codec Telecom BV, Weegschaalstraat 3, 5632 CW Eindhoven, Nederland, T +31 (0)40 29 11 480, E info@codec-telecom.com, Kvk 17175078
WLAN, Bluetooth, Zigbee, GSM/GPRS, GPS, DECT, ISM, VoIP, RFID, UWB

“Wij bieden een totaaloplossing voor het ontwikkelen van draadloze producten met verantwoordelijkheid over het gehele ontwikkeltraject van concept tot productie.”
Over CODEC
CODEC Telecom BV is opgericht door Roger Denker en Jan Prins in 2005 en bevindt zich in bedrijvencentrum “de Ring” in Eindhoven “leading in technology”. Vanaf het begin heeft CODEC zich altijd gericht op de product ontwikkeling van draadloze telecom producten. Ons lab is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige RF test- en meetapparatuur wat onontbeerlijk is voor RF ontwikkeling. Verder hebben we een enthousiast team ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in RF, hardware en embedded software.

One stop shop
We bieden onze klanten een totaal oplossing voor de product ontwikkeling; We ontwerpen het elektronisch circuit, de PCB’s en de embedded software waarbij we graag de rol als Project Manager willen vervullen met volledige verantwoordelijkheid voor het gehele ontwikkeltraject. Daartoe werken we samen met andere bedrijven zoals behuizingontwerpers, tooling experts, producenten en marketing bedrijven. Het voordeel van onze klant is dat deze alles aan ons kan overlaten in plaats van het regelen en communiceren met diverse partijen.

Korte doorlooptijden
We ontwikkelen producten van goede kwaliteit en we doen dat met korte doorlooptijden waardoor het product snel de markt op kan. De korte ontwikkeltijden kunnen we realiseren omdat we een kleinschalig bedrijf zijn met korte communicatielijnen en snelle beslissingstrajecten, maar ook vooral omdat we een uitstekend team van hardware en software ontwikkelaars hebben.

Kwaliteit
Tijdens de ontwikkeling volgen we procedures en checklijsten om de kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid te verzekeren. Bij onze ontwerpen houden we altijd rekening met de productie zodanig dat de producten efficiënt en betrouwbaar te produceren zijn.

Missie:
Kennis, langdurige relaties, wederzijds respect en focus leiden tot:
• een superieur product
• een kortere doorlooptijd
• een hogere werktevredenheid voor zowel onze klanten als voor onszelf!

Visie:
We zijn een toonaangevend, bekwaam en betrouwbaar bedrijf voor het ontwikkelen van high-tech telecom producten. Een bedrijf waarmee het prettig samenwerken is, omdat:
• We richten ons op product ontwikkeling en diensten voor de R&D’s van onze klanten
• We luisteren naar en denken mee met onze klanten
• We houden de dingen zo eenvoudig mogelijk
• We zijn flexibel daar waar nodig
• We zijn creatief
• We houden ons aan de afspraken, zijn eerlijk en spelen fair play
• We hebben een eerlijk prijsbeleid
• We houden van ons werk en zijn trots op onze prestaties
Zo garanderen wij een korte time to market, een superieur product en hoge werktevredenheid voor zowel onze klanten als voor ons.
Het laatste nieuws
Januari 2011
CODEC design partner in Positioning Technology. Na jaren van samenwerking met... Lees meer

Oktober 2010
CODEC komt met eigen Vector Network Analyzer (VNA). Dit najaar lanceren we... Lees meer

Mei 2010
Nieuwe website van CODEC gelanceerd.

CODEC’s SIP VoIP platform which is applied in
some WiFi telephony products by our Asian customers.
Codec Telecom is design partner binnen het Texas Instruments Design House netwerk.
Codec Telecom is design partner binnen het Texas Instrument Inc. Design House network.

Codec Telecom is design partner van Microchip Technology Inc.
Codec Telecom is design partner van Microchip Technology Inc.