WLAN, Bluetooth, Zigbee, GSM/GPRS, GPS, DECT, ISM, VoIP, RFID, UWB

“Wij bieden een totaaloplossing voor het ontwikkelen van draadloze producten met verantwoordelijkheid over het gehele ontwikkeltraject van concept tot productie.”
Ruime ervaring in HF product ontwikkeling
CODEC ontwikkelt draadloze telecom producten en kan u helpen om van uw idee een echt product te realiseren. CODEC heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van draadloze producten en in combinatie met onze creativiteit en innovativiteit zijn we in staat om een hoogwaardig product voor u te ontwikkelen.
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u ook adviseren over de technologie en de sterke en zwakke punten van een concept of product te herkennen.

Een ijzersterke reputatie en sterk netwerk
CODEC bestaat sinds 2005 en heeft in de loop van jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. Bekende multi-nationals zoals Philips, Honeywell en GE hebben CODEC al gekozen om producten voor hun te ontwikkelen. Daarbij is CODEC Design Partner van Texas Instruments Inc., van Microchip en Mixe Communication Solutions BV (MCS). CODEC heeft bovendien een sterk netwerk waarbij we samenwerken met andere bedrijven om een totaaloplossing aan te bieden. Dit zijn bedrijven voor productie (Europa en Azië), en behuizing ontwerpers.

One-stop-shop voor het ontwikkelen van draadloze telecom producten
We bieden een totaaloplossing aan voor het ontwikkelen van draadloze telecom producten. We ontwerpen elektronische schakelingen, PCB’s en embedded software. Daarbij willen we graag ook de rol als project leider vervullen met verantwoordelijkheid voor de gehele ontwikkeling.

Het laatste nieuws
Januari 2011
CODEC design partner in Positioning Technology. Na jaren van samenwerking met... Lees meer

Oktober 2010
CODEC komt met eigen Vector Network Analyzer (VNA). Dit najaar lanceren we... Lees meer

Mei 2010
Nieuwe website van CODEC gelanceerd.

CODEC’s SIP VoIP platform which is applied in
some WiFi telephony products by our Asian customers.
Codec Telecom is design partner binnen het Texas Instruments Design House netwerk.
Codec Telecom is design partner binnen het Texas Instrument Inc. Design House network.

Codec Telecom is design partner van Microchip Technology Inc.
Codec Telecom is design partner van Microchip Technology Inc.
Deze bedrijven hebben CODEC gekozen als hun technologie partner in verschillende innovatieve draadloze produkt ontwikkelingen
Codec Telecom BV, Weegschaalstraat 3, 5632 CW Eindhoven, Nederland, T +31 (0)40 29 11 480, E info@codec-telecom.com, Kvk 17175078